Προφίλ

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Σχεδιασμός

΄Ολα μας τα προϊόντα είναι σχεδιασμένα εξ΄ αρχής από εμάς και δεν επαναλαμβάνουμε το ίδιο σχέδιο μιάς και κάθε μοτοσικλέτα έχει την δική της μοναδική αισθητική. Προσαρμόζουμε τον σχεδιασμό μας, ώστε τα προϊόντα μας να είναι λειτουργικά και αποδοτικά.
Για να μπορέσουμε να σχεδιάσουμε με ακρίβια, χρησιμοποιούμε έναν μετριτικό βραχίωνα τριστιάστατης καταγραφής ή σε κάποιες περιπτώσεις και τρισδιάστατο σκάνερ, ώστε να παίρνουμε δεδομένα που να μπορούμε να επεξεργαστούμε. Στην συνέχεια με την χρήση ηλεκτρονικού υπολογιστή και των ανάλογων προγραμμάτων, σχεδιάζουμε το αντικείμενο που θέλουμε να κατασκευάσουμε. Αυτός ο τρόπος μας δίνει την δυνατότητα να ελέγχουμε με μεγάλη ακρίβεια αυτό που θέλουμε να επεξεργαστούμε, ώστε να περάσουμε στην επόμενη φάση.

Καλούπια

Κατασκευάζουμε τα καλούπια μας σε Κέντρο Κατεργασίας (CNC) για την μεγαλύτερη δυνατή αποτύπωση και του πιο πολύπλοκου σχεδίου μας, με εξαιρετικά μεγάλη ακρίβεια. Τα υλικά που χρησιμοποιούμε ποικίλουν ανάλογα με τι ακριβώς θα κατασκευάσουμε και την πολυπλοκότητα του καλουπιού ή του αντικειμένου. Είναι δύσκολο να περιγράψουμε αυτό το μέρος των εργασιών μας, όχι μόνο γιατί είναι πολύπλοκο αλλά και γιατί έχει να κάνει με την εμπειρία και τις γνώσεις που σίγουρα μετά από τόσα χρόνια μπορούμε να πούμε ότι διαθέτουμε. Ο τρόπος αυτός είναι ο πιο σύγχρονος τρόπος κατασκευής καλουπιών και εξαρτημάτων.

Παραγωγή

Παράγουμε όλα μας τα προϊόντα με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα και προσφέρουμε εξαιρετικής ποιότητας και αντοχής προϊόντα.
Η μέθοδος που χρησιμοποιούμε για την παραγωγή των πλαστικών μερών είναι το “Thermoforming”. Είναι η πιο αξιόπιστη μέθοδος για την παραγωγή πλαστικών εξαρτημάτων και η μόνη που μπορεί να προσφέρει υψηλή παραγωγικότητα. Το πλαστικό που χρησιμοποιούμε είναι ABS από προτογενές υλικό, με ενσωματωμένη προστασία UV και εξωτερική ακρυλική επίστρωση. Είναι εξαιρετικά ανθεκτικό υλικό για στην χρήση που το θέλουμε, σκληρό όσο χρειάζεται, αλλά και ελαστικό ώστε να ανταποκρίνεται στις σκληρές συνθήκες, πάνω σε μια μοτοσικλέτα, αλλά και βάφεται πολύ εύκολα αν το θέλει κανείς.
Οι μεταλλικές κατασκευές αφού σχεδιαστούν κόβονται με εξαιρετική ακρίβεια σε Λέιζερ και επεξεργάζονται αναλόγως του προϊόντος.
Πάντα επιλέγουμε τις καλύτερες μεθόδους για τις κατασκευές μας, ώστε να έχουν την ακρίβεια και την κατασκευαστική αντοχή που χρειάζεται, για μια μακροχρόνια χρήση πάνω στην μοτοσικλέτα.

Συσκευασία-Αποθήκη

΄Ολα τα προϊόντα μας διαθέτουν πλήρη συσκευασία με οδηγίες και όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα για εύκολη τοποθέτηση χωρίς την παραμικρή τροποποίηση ή αλλοίωση στην μοτοσικλέτα. Τα εξαρτήματα που μπαίνουν στην συσκευασία είναι από ανοξείδωτο μέταλλο, οι βίδες και τα μικροεξαρτήματα είναι γαλβανισμένα και πάντα υπάρχουν οδηγίες με πλούσιο φωτογραφικό υλικό για να είναι όσο το δυνατόν ποιό κατανοητός ο τρόπος τοποθέτησης, ώστε να μην απαιτεί απαραίτητα επαγγελματία για να τοποθετηθούν. Πάντα κρατάμε στοκ από όλα μας τα είδη, ώστε να είναι ετοιμοπαράδοτα και όσο το δυνατόν συντομότερα κοντά σας.

Αποστολές

Υπαρχει η δυνατότητα αποστολής των προϊόντων μας σε όλη την Ελλάδα, αλλά και σε όλο τον κόσμο. Επικοινωνείστε μαζί μας για τις λεπτομέρειες.